Skip to main content

Pishi

Undervisar i: Reggaeton och magdans

Pishi undervisar bland annat i dansstilen reggaeton. Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae/dancehall, electronica, US-rap och latinamerikanska musikstilar – en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum. Klassen passar både till för kvinnor och män.

Hon har även studerat orientalisk dans och dess folklorestilar för svenska såväl som egyptiska gästlärare. Hon har uppträtt både som soloartist och i grupp på stora festivaler och evenemang inom Europa. Hon har uppträtt tillsammans med Saad Al Sogayar och Imad Baror, som är två av Egyptens största shabistjärnor. Hon har genom åren uppträtt med dansare såsom Zaza, Ahmed Refaat, Ahmed Fekry, Zeina och Usama Emam m.fl.

Pishi har även dansat persisk dans och studerat dess folklorestilar sedan barnsben. Hon är ledare och koreograf för den persiska dansgruppen Tapesh. Dessutom Pishi även Zumba, Hawaii, Tahiti, Streetdance, Indisk dans, Salsa, Bachata, Merengue, Dancehall, Debke och Balett fitness m.m. och är licenserad zumba-instruktör.

Det som utmärker Pishi undervisning är hennes pedagogiska upplägg och tekniska nedbrytning av rörelser. Hennes lektioner är fartfyllda då hon tycker att en dansare ska ha lika bra kondition som teknisk kunskap och känsla för dansen. Hennes mål är att hennes elever ska göra framsteg, bli utmanade och ha kul under hennes lektioner!

Pishi har undervisat ungdomar och vuxna sedan 2007 i både egyptisk magdans och persisk dans i alla nivåer, från nybörjare till professionella. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata danslektioner.

Lärare på Layali

Aktuella kurser och workshops

Just nu håller Pishi i följande kurser på Layali. Klicka på rubriken för mer information och anmälan.


Sommarkurser hos Layali

Fortsätt dansa hos Layali under hela sommaren. Vi kör danskurser varje tisdag och torsdag - olika stilar och lärare varje vecka.

Se sommarschemat

Magdanskurser hos Layali

Höstterminen 2020

Nu finns höstens dansschema upplagt.

Anmäl dig till höstterminen

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Pinterest